Winnings on Skissedilla

CARRINS DILLE #57
Digger stilen til Margrethe! Sjekk så enkelt, kult og samtidig feiende flott!

MI@S DILLE #58
[j]eg har plukket ut denne fargerike og kule LO’en av Margrethe
Synes bildene var utrolig flotte, og så likte jeg temaet hun har scrappet, og måten hun har kommentert det på. Morsomt å se at det går an å scrappe andre ting enn bare mennesker og dyr, og at det likevel blir så flott! Takk for inspirasjonen

NABONS DILLE #59
Elsker det ryddige, rolige oppsettet. Enkel og smatidig veldig kul! Digger teksten rett på arket!

LULAs DILLE #66
Jeg falt helt og totalt for denne av Margrethe. Makan til flott side. Malingklattene slo imot meg og var en flott kontrast. De rene linjene og de friske fargene du valgte passet utrolig godt til siden din. Nydelig bilde i en kul vinkel.>

BROGGIS’ DILLE #70
Broggis liker denne fra Papirdiva veldig godt. C&S er innmari vanskelig, men det klarer hun supert! Lekkert med craft og lyseblått!

VINNER SKISSEDILLA AUGUST
Vinneren har løst skissen på en flott måte; hun har vært tro mot skissen samtidig som hun har brukt kreative løsninger. Hun har brukt et dagligdags tema og har brukt bildene på en morsom måte. Hun har i tillegg brukt både stempler og reklamelapper som begge er på full fart inn i scrappeverden.

BROGGIS DILLE #84

Denne fra Papirdiva var bare så flott! C&S som jeg veldig gjerne kunne tenke meg å kunne! Morsomt med grønnskjæret i bildene som blir tatt opp i hele LOen!

BROGGIS DILLE #85
Jeg elsker denne fargebomba fra papirdiva! Utrolig mange flotte detaljer,bånd, sommerfugler, blonder, og , og ,og…!!! Takk for inspirasjonen!

DILLE #88
Papirdiva leverte dette nydelige bidraget. Er alltid så kjekt å se “ikke typiske” bilder bli scrappet, og ikke minst når det blir gjort på denne måten. Fine detaljer med kaffe flekkene og teksten som går over bildene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: